Onze werven

Wil u graag enkele realisaties bekijken voor u beroep doet op onze diensten? Nood aan inspiratie voor het herinrichten van uw badkamer? Ontdek hier onze verschillende realisaties!

chantiers-travaux-renovation-aworks-ternat

A-WORKS– Onze werven

Ons team van vakmensen in renovatie, sanitair en badkamerinstallatie is betrokken geweest bij een groot aantal projecten. Wij beschikken over alle professionele apparatuur die nodig is om uw projecten tot een succes te maken.

 We zijn trots op de door ons uitgevoerde verbouwingen en renovaties in opdracht van zowel particulieren als professionelen. We mochten reeds werken uitvoeren op verschillende werven in de ruime buurt rond Ternat, de Brusselse gemeenten, Ninove, Asse, Dilbeek, Londerzeel, Aalst,… 

Of het nu gaat over een volledige renovatie van een oud gebouw of het plaatsen van enkele vierkante meter tegels in een keuken: elke opdracht krijgt telkens onze volledige aandacht. 
Uw tevredenheid is onze grootste motivatie! 
Daarom leveren we enkel werven op die voldoen aan uw verwachtingen, met oog voor afwerking en detail! 

Onze mensen staan aan uw zijde, klaar met  advies en goede raad. Ze helpen u in de keuze van systemen en materialen. Maak dus gebruik van onze expertise en vertrouw ons uw verbouwing toe! 

Hier vindt u enkele foto’s van afgewerkte renovatiewerken, vernieuwde cv installaties, schilderwerken en pleisterwerken. Allen uitgevoerd door ons team! 

nos-chantiers-travaux-renovation-aworks-ternat

We zijn trots op de door ons uitgevoerde verbouwingen en renovaties in opdracht van zowel particulieren als professionelen. We mochten reeds werken uitvoeren op verschillende werven in de ruime buurt rond Ternat, de Brusselse gemeenten, Ninove, Asse, Dilbeek, Londerzeel, Aalst,… 

Of het nu gaat over een volledige renovatie van een oud gebouw of het plaatsen van enkele vierkante meter tegels in een keuken: elke opdracht krijgt telkens onze volledige aandacht. 

Uw tevredenheid is onze grootste motivatie! 

Daarom leveren we enkel werven op die voldoen aan uw verwachtingen, met oog voor afwerking en detail! 

Onze mensen staan aan uw zijde, klaar met advies en goede raad. Ze helpen u in de keuze van systemen en materialen. Maak dus gebruik van onze expertise en vertrouw ons uw verbouwing toe! 

 Hier vindt u enkele foto’s van afgewerkte renovatiewerken, vernieuwde cv installaties, schilderwerken en pleisterwerken. Allen uitgevoerd door ons team! 

A-WORKS – HOE ONS BEREIKEN?

Neem contact op voor uw gratis offerte! 
We komen altijd ter plaatse om samen uw project te bespreken of maten te nemen om zo  een gedetailleerd voorstel te kunnen opmaken. 

logo blanc